Navigation Menu+

Over Nanook vormgeving

Nanook Vormgeving is een reclamebureau dat zich vol enthousiasme inzet om creatieve oplossingen te bedenken voor al uw communicatie-uitingen.

Sinds de oprichting in 2003 verzorgt zij met evenveel aandacht en zorg het drukwerk voor zowel grote als kleine ondernemingen. Nanook wijkt graag af van de bewandelde paden, of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, de opmaak van een bedrijfsbrochure, of het bedenken van een concept voor een pakkende marketingcampagne… Nanook komt altijd met een verfrissende aanpak.

Vanuit haar kantoor in de bossen van Mill adviseert zij u graag over de mogelijkheden!

Betekenis Nanook:  Nanook betekent KRACHT en IDEALISME in het oud-siberisch. Siberische katten als huisdier > de ogen van het logo

Nanook Vormgeving is in 2003 opgericht door Ellen Josemanders. Ellen is persoonlijk in haar aanpak en staat dicht bij haar klanten. Deze benadering maakt dat Nanook efficient, snel en kostenbesparend werkt. Zij weet wat de klant wil en zet dit moeiteloos om in een pakkende vormgeving. Ellen is door haar grafische opleiding en jarenlange ervaring in de grafische branche, technisch zeer goed ontwikkeld. Gespecialiseerd in het maken van verpakkingen, displays en photoshop montages.